Wie ben ik!

Ik ben Wanda, inmiddels de mooie leeftijd van 50 ; -)   Samen met Leo & zijn zoon Nick wonen we in Someren. Waar we beide onze eigen zaak hebben & het daar heerlijk druk mee hebben. Graag gaan we ergens een hapje eten/drinken & vinden we een weekendje weg ook erg fijn, niet zo zeer altijd buitenland want Nederland heeft ook hele mooie plekjes. Ook met mijn vriendinnen geniet ik van heerlijke avondjes weg. Gezelligheid & genieten dat zijn toch wel mijn woorden. Als hobby heb ik golfen, lekker in de buitenlucht, jezelf uitdagen en willen verbeteren vind ik helemaal top. Zeker als je dat met een gezellig ( ja daar is mijn woordje weer ) clubje kunt doen. Naast al deze “drukke” uitspattingen waar ik van houd, vind ik rust ook heel fijn & kan ik heerlijk genieten van een tijdje alleen zijn. 

Hoe is alles begonnen?

Na de HAVO ben ik voor dansdocente gaan leren en geef vanaf mijn 16eles. Naast de lessen die ik bij verschillende verenigingen gaf ben ik mijn 25me weer gaan verdiepen in verschillende creatieve richtingen, omdat ik echt heel veel wil leren, kennen & interessant vind. Visagie | Grime | Bodypaint | Fotografie. In 2002 ben ik mijn eigen dansstudio begonnen & heb deze met heel veel plezier 14 jaar gedraaid. In deze periode had ik dus 2 geweldige jobs, dansen en de fotostudio. In de beginjaren veel als bruidsfotograaf & studiowerk en dat is de laatste jaren veranderd in studio | Art | afscheidsfotografie, zie mijn andere site wandavanhoutsafscheidsfotograaf.nl. 

En nu?

Nu fotografeer ik families in de studio maar ook heerlijk ontspannen in de bossen, tuinen, gewoon overal waar je wil. Voor zakelijke klanten maak ik graag sfeer & bedrijfsfoto’s voor website & reclamedoeleinden. En zeker een passie van me is mijn richting ” Afscheid” & dit in alle betekenissen van het woord. Hier heb ik een andere website voor gemaakt speciaal gericht op deze fotografische mogelijkheden. www.wandavanhoutsafscheidsfotograaf.nl Verder mag ik heel graag zelf creatief zijn in kunstzinnige richtingen, denk hierbij aan kostuums & headpieces en deze verwerkt in een foto, maar ook portretten net even anders en sprookjesachtige effecten creëeren. Ik houd van uitdagingen | authentiek zijn | en bewandel het pad ook graag ” niet alleen maar rechtdoor”.

Waarom?

Ik vind het fijn om aan iedereen een mooie herinnering van een bepaald moment in je leven te geven, vandaar: Creëer in beeld “the Circle of Life”